Cum platesc

Cum platesc

Site-ul www.bestachizitii.ro oferă o varietate de opțiuni de plată, în funcție de preferințele tale: transfer bancar, plata prin Card de debit sau Card de credit (mobilyPay), cât și plata la livrare, prin ramburs.

Plata prin transfer bancar

După ce am înregistrat comanda dumneavoastră, vă vom furniza printr-un email toate detaliile bancare de care aveți nevoie pentru a finaliza plata comenzii. Plata o veți efectua înainte de trimiterea coletului către dumneavoastră, în contul nostru bancar, deschis la Garanti Bank , Reiffeisen Bank .
De reținut că întotdeauna trebuie să indicați numărul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră.
Din motive de procesare a tranzacției livrarea comenzii dumneavoastră poate întârzia.

Plata prin intermediul cardului bancar (card de debit sau card de credit)

Aceasta este cea mai simplă modalitate de a plăti, tot procesul desfășurându-se online, prin intermediul internetului. Trebuie doar să completați datele cardului dumneavoastră (numărul de card, data expirării și numărul de securitate CVV situat în spatele cardului) și comanda va fi finalizată. Este cel mai rapid mod de a efectua o plată în cadrul magazinului online Best Achizitii . Plata este procesată printr-o conexiune SSL (Secure Socket Layer) și este 100% securizată.
Toate plățile din această opțiune se fac în moneda afișată.

Plata la livrare

Aceasta este cea mai folosită metodă de plată printre cumpărători, deoarece puteți achita suma comenzii prin intermediul curierului în momentul livrării produsului.

Call Now Button