Metode de livrare

Metode de livrare

Pentru a reduce costul transportului pentru comanda dumneavoastră, Best Achiztii va pune la dispozitie o firma de curierat rapid pe care să o puteți selecta atunci când finalizați comanda:

  1. SameDay
  • Comenziile primite pană în ora 15:00 AM, sunt de regulă procesate în aceeași zi.
  • Produsele sunt de regulă livrate în termen de 5-7 zile lucrătoare.

În caz de condiții meteo nefavorabile durata livrării poate fi extinsă la 14 zile lucrătoare.

Dacă nu veți fi găsit la adresa indicată, curierul este obligat să vă contacteze telefonic iar în cazul în care nu puteți fi contactat(ă) coletul se va întoarce în centrul de livrare, urmând ca sistemul de livrare să înregistreze o nouă expediere. Dacă în momentul livrării nu veți fi găsit la adresa corespunzătoare, coletul dvs. va fi trimis la depozit, unde va aștepta timp de 7 zile calendaristice. În absența unui răspuns, acesta va fi returnat magazinului nostru.

Atunci când primiți coletul vă rugăm să verificați calitatea acestuia pentru a nu prezenta semne de deteriorare în momentul livrării. Dacă observați neregularități, puteți solicita curierului să completeze proces verbal de deterioare, înregistrând o sesizare și refuzând acceptarea acestuia.

Preț și timp de livrare

Deoarece fiecare comandă este unică, costurile de transport variază în funcție de metoda de livrare aleasă, greutatea și destinația comenzii dvs. Cea mai bună modalitate de a obține informații despre prețul de livrare este să adăugati produsul (produsele) pe care doriți să le cumpărati în coșul de cumpărături. Indicând adresa dvs. și alegând opțiunea de livrare din secțiunea “Metoda de livrare” , prețul de livrare va fi automat actualizat și vizibil.

Vă rugăm să rețineți că, dacă doriți să modificați comanda dvs. sau să adăugati mai multe produse prețul de livrare s-ar putea modifica.

Call Now Button