Politica de retur

Politica de retur

Obiectivul nostru principal este satisfacția dumneavoastra completă, astfel încât, produsele cumpărate din magazinului online www.bestachizitii.ro pot fi returnate iar contravaloarea acestora va fi înapoiată.
Clienții nostri pot returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice fără invocarea vreunui motiv, conform OG 34/2014 “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.
Pentru ca returul să fie acceptat, trebuie să respecte următoarele reguli:

  • Produsul nu trebuie să fie deschis sau folosit;
  • Produsul trebuie să fie sigilat în ambalajul sau original, fără că acesta să fie deteriorat în vreun fel;
  • Produsul trebuie să fie însoțit de toate componentele sale; mostre, cadouri, respectând condițiile de transport originale;

Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea dacă produsul nu îndeplinește condițiile impuse!

Înainte de a încerca să returnați o comandă, va trebui să notificați în scris echipa Best Achizitii prin trimiterea unei solicitări via email la vanzari@bestachizitii.ro asupra deciziei de a renunta la produsele comandate. Este foarte important să așteptați e-mailul nostru cu informațiile de retur și să aveți produsele în aceleași condiții în care le-ați primit, pentru că returul să fie realizabil.
Best Achizitii are obligația de a returna contravaloarea produselor în termen de 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge inapoi la sediul companiei .
În cazul în care se dorește returul parțial, adică numai a anumitor produse din comanda inițială, Best Achizitii va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze.
În cazul returului integral sau parțial, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.
Conform art .10, litera C din O.G.34/2014, există anumite produse care din motive de igienă sau prin natura lor nu pot fi returnate și care se pot degrada rapid, cum ar fi: masti chirurgicale sterile sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea.

Totodată, mastile desfăcute și utilizate care nu reprezintă un defect calitativ, nu pot fi returnate din motive de sănătate.

Call Now Button