Set masti medicale Mumu pentru copii, 3 straturi, 3 pliuri, 10pcs

-43%

Set masti medicale Mumu pentru copii, 3 straturi, 3 pliuri, 10pcs

12,86 lei 7,35 lei

Masca Mumu pentru copii, cu 3 pliuri, fara latex, din polipropilena, cu agatatoare de urechi, bareta pentru nas, flexibila laminata cu sarma de otel, hipoalergenica, nu irita, permeabila la aer si permite respiratia cu usurinta. Realizate din aceleasi materiale de calitate din care sunt produse si dispozitivele de protectie pentru chirurgie, examinari medicale sau cabinete stomatologice

10 buc

Availability: Stoc epuizat Categorie:

Descriere

MASCA MEDICINALA 3 PLIURI DE COPII – origine TURCIA

Masca 3 pliuri, 3 straturi, tip IIR, set 50 sau set 10 bucati fara latex,din polipropilena, cu agatatoare de urechi, bareta pentru nas, flexibila laminata cu sarma de otel, standard filtrare  BFE ≥98% hipoalergenica, nu irita, permeabila la aer si permite respiratia cu usurinta, utilizata ca dispozitiv de protectie pentru chirurgie, examinari medicale. Dimensiuni: 145 mm x 95mm.

Fisa logistica a produsului :
10 masti pe cutie
120 cutii pe bax
1.200 masti pe bax
24.000 masti pe palet

Produsul masca medicala pentru copii este un dispozitiv medical clasa 1, de unica folosinta, care respecta cerintele Directivei 93/42 CEE privind dispozitivele medicale.
Mastile sunt ambalate in cutii si apoi in folie de polipropilena, cate 50 bucati sau cate 10 buc, avand un termen de viata de 5 ani.
Produsul detine certificat de conformitate CE si are representant European in Hamburg, Germania.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
You've just added this product to the cart:

Call Now Button